« tilbage
Klik på billedet for at forstørre... Klik på billedet for at forstørre...

» Generelle informationer

ID: 2991
Kategori: Professionel Skuespiller, Freelance Skuespiller, Performer, Fotomodel, Instruktør 
Navn: Ann-Charlott Louise  A 
Postnr. & By: 2200  København N
 
Sprog, flydende: Dansk, Engelsk (Britisk), Engelsk (USA)
Sprog, kendskab: Fransk, Norsk, Svensk, Tysk
Dialekter: Bornholmsk, Københavnsk, Nordsjællandsk, Nørrebrosk, Rigsdansk (rigsmål)
Etnisk herkomst: Danmark
Instrumenter: Guitar
 

» Persondetaljer

Køn: Kvinde Alder: 36 år
Højde: 178 cm Vægt: 54 kg
Hårfarve: Mellemblond Hårtype: Bølget
Øjenfarve: Grøn
 
Tøj str.: Small Bukse str.: 25-26
Skjorte str.: 34-36 Jakke str.: 34-36
Sko str.: 39
     

» Erfaring / har medvirket i:

Jeg er uddannet skuespiller og har, som det fremgår under ´Beskæftigelse´, spillet med i en del teaterforestillinger efterhånden. I forhold til film gik jeg på The European Film College i Ebeltoft, da jeg var 19, hvor jeg selvsagt både producerede, instruerede, skrev, klippede og spillede i en masse små film. Desuden har jeg i min tid i New York medvirket i en del såkaldte ´independent´ kortfilm.

» Beskæftigelse:

Er uddannet skuespiller fra The Lee Strasberg Theatre & Film Institute i New York i 2011. Her mødte jeg en dansk instruktør, og da vi begge var tilbage i København etablerede vi Teaterselskabet Dédié. Op til nu har vi opsat fire forestillinger, som blandt andet har spillet på Teatret ved Sorte Hest, Stengade 30, Huset i Magstræde, Play og Bådteatret. Da jeg i øvrigt har studeret litteraturvidenskab ved universitetet, står jeg for manuskriptarbejdet og dramaturgien og instruerer, administrerer, spiller og vasker parykker, hvis det er det, der i øjeblikket er brug for. The show must go on! Og apropos dette fortærskede, men såre anvendelige, citat, underviser jeg desuden i skuespil for at få økonomien til at hænge sammen.

» Specielle færdigheder:

Taler flydende engelsk - med britisk eller amerikansk accent - og har i det hele taget et udpræget såkaldt ´sprogøre´. Taler tysk. Er god til - og har meget erfaring med - dyr og børn. Rider. Har mere eller mindre fortæret hele verdenslitteraturen. Skriver. Kører skide godt - har min egen lille teaterselskabsbil, som jeg dagligt hjemsøger de københavnske gader i, når der skal hentes kostumer og kulisser.
« tilbage
© PIXmedia Webdesign